Kaiya Bella Luna Stormare

Peter Stormare är en av Sveriges främsta skådespelare som har spelat många framgångsrika roller. Han är kanske mest känd som John Abruzzi från Prison Break, som är en av de kändaste serierna som gjorts. När det kommer till familj så har Peter Stormare två barn med två olika kvinnor. Han har två döttrar, en vid namn Kelly Stormare och en annan som heter Kaiya Bella Luna Stormare.

Om Kaiya Bella Luna Stormare

Kaiya är Peters andra och senaste dotter. Hon föddes år 2009 och är idag 13 år gammal, alltså tonåring. Peter Stormares senaste dotter hade han tillsammans med sin nuvarande fru Toshimi Stormare. Hans äldsta dotter är idag över 30 år gammal.

Kaiya verkar inte hålla sig undan rampljuset utan har redan setts flera gånger på röda mattan i Hollywood. Bauhaus har använt Peter Stormare som ansiktet utåt för deras byggvaruhandel i många år. I deras reklamer har man självklart fått se Peter men ibland även Kaiya medverkande vid sidan av.

När Peter Stormare blev pappa för första gången, redan 1989, så var det med sin dåvarande flickvän. Dottern är idag 33 år gammal och han skiljde sig från hans ex-fru Karen Sila år 2006. Peter Stormare är fortfarande en aktiv skådespelare som är känd både i Hollywood och i Sverige.

 

0 Shares: