Anders Melander Una Furtiva Lagrima

Una furtiva lagrima har skrivits och gjort av Anders Melander och är en av de få låtar han inte gjort på svenska. De flesta av Anders låtar är på svenska men det gäller inte för denna låten. Istället är den skriven och sjungen på spanska. Låten är skriven av olika personer och Anders är den som framträder låten istället. Även om Anders i många fall skriver sina egna låtar har han fått hjälp med denna låten.

Anders Melander Una Furtiva Lagrima

Om du inte vet vem Anders Melander är så är det dags att du börjar lära dig nu. Det kan vara bra att lyssna på några av hans låtar eller bara läsa på om vad han har åstadkommit under sin karriär. Anders är fortfarande aktiv inom musik och teater och det är därför möjligt att vi får nya verk av honom i framtiden.

Anders Melander Una Furtiva Lagrima görs av den svenska artisten och teaterfiguren Anders Melander. Han föddes på 40-talet i Stockholm och lever där än idag. Anders är en svensk kompositör och popmusiker som har gjort flera svenska låtar. Han har haft en lång karriär och har bland annat medverkat som en av två i popduon Cue. Anders har även, kanske mest känt, medverkat som låtskrivare i Nationalteatern.

0 Shares:
You May Also Like

Aliette Opheim och Per Bergman

Under årets Kristallen-gala 2022 tilldelades Aliette Opheim priset för bästa kvinnliga skådespelare för sina insatser i dramaserien Knutby.…