Anna-Maria Sieklucka

Huvudrollen i Netflixdramat “365 days” spelar den 28-åriga polska skådespelerskan Anna-Maria Sieklucka.

Om Anna-Maria Sieklucka

Tredje delen i serien fick hela 39,31 miljoner visningstimmar på Netflix under de första fyra dagarna. Tittarna som följt serien längtar helt säkert efter det fjärde avsnittet eftersom trean slutade så gåtfullt. Om Laura och Massimos förhållande håller eller inte får vi förhoppningsvis se då.

Helt klart är i alla fall att det blir en fortsättning. Enligt planen spelas den in redan i år och vi ser återigen Anna-Maria Sieklucka i rollen som Laura Biel.

Anna-Maria Sieklucka – Många talanger

Med både franska, engelska, tyska och modersmålet polska i bagaget så är hon fyrspråkig. Utöver sina skådespelarprestationer så är Sieklucka även modell, sångare och känd i sociala medier. Som ung dansade hon även balett under 10 år.

Seriens popularitet beror delvis på TikTok, där användare från hela världen delar fragment av erotiska scener från filmen och även spelar in liknande scener själva. För övrigt är detta hennes första internationella roll. Hon är dock inte ny framför kameran.

Kärlek för Sieklucka

En del spekulerar även i om Sieklucka och Morrone är ett par i verkligheten. Förmodligen är det deras kemi på skärmen och deras heta möten som ger det intrycket. Även utanför kameran har de gett intrycket av en hetare förbindelse.

Dock är skådespelerskan tillsammans med skådespelaren och regissören Łukasz Witt-Michałowski.

0 Shares:
You May Also Like

Aliette Opheim och Per Bergman

Under årets Kristallen-gala 2022 tilldelades Aliette Opheim priset för bästa kvinnliga skådespelare för sina insatser i dramaserien Knutby.…

Rally legendar webbkryss

Legender och legendarer är de stjärnor som överlever sig själva inom varje sport. Både rally och övrig bilsport…