Vad kan man pensla bullar med istället för ägg

Vad kan man pensla bullar med istället för ägg? Låt oss utforska några alternativ.

Har du också varit i situationen då du precis har sett fram emot att baka de läckraste bullarna, men inser i sista sekunden att du har slut på ägg? Släng inte in handduken ännu, det finns flera saker man kan pensla bullar med istället för ägg!

Alternativt penslingsmaterial till bullar

Först och främst kan du testa att pensla bullarna med mjölk, det ger en mjuk och lite brun yta. Om du vill ha mer glans kan du passa på att använda grädde. Säg ja till bullar med grädjeskinn!
För att få en mörk gyllene färg och extra frasighet kan du prova att pensla bullarna med sirap, eller varför inte sirap blandad med kaffe? Det ger inte bara en fin färg utan ger även bullarna en liten twist. Allt du behöver är lite fantasi (och ett gäng hungriga hemmavarande).

Penslingsalternativ Resultat Gillar du även?
Mjölk Mjuk, lite Brun Punchrulle
Grädde Glansig Sockerkaka
Sirap Mörk gyllene, frasig Berlinerkranser
Sirap & Kaffe Fin färg, unik smak Mazarin

Så nästa gång du står inför dilemmat “vad kan man pensla bullar med istället för ägg?”, kommer du att ha svar på dina läppar lika snabbt som du kan säga “kanelbullens dag”. Så förbered dig för att baka och glöm inte att dela med dig av dina fantastiska bakverk till alla njutningslystna själar!

0 Shares:
You May Also Like