Kockums fritid – anläggningen vid porten till Västra Hamnen

gym

Kockums Fritid i Malmö var i många år de Kockums-anställdas anläggning för friskvård och möjlighet till friluftsaktiviteter. Sedan flera år drivs den i regi av Malmö Stad och är numera öppen för alla. Anläggningen har fått en rejäl uppfräschning både in- och utvändigt och är både välkänd och populär.

Snabba fakta om Kockums Fritid

VadAnläggning för motion och fritidsaktiviteter
VarMellan Ribersborgsstranden och Västra Hamnen i Malmö
VarförFör dig som söker prisvärda fritidsaktiviteter
NärVeckans alla dagar

Kockums fritid – anläggningen med generösa öppettider

Kockums fritid är motions- och friluftsanläggningen i Västra Malmö med generösa öppettider. På vardagar kan du besöka anläggningen från klockan sex på morgonen och fram till klockan tjugoett eller tjugotvå på kvällen, beroende på veckodag. Vill du hellre besöka anläggningen på helgen kan du på lördagar komma hit mellan klockan nio och sjutton, och på söndagar mellan klockan nio och nitton. Vill du besöka anläggningens simhall så har den lite kortare öppettider för att du skall hinna byta om före och efter ditt besök. 

Både busshållplats och parkering precis utanför 

Att besöka Kockums fritid är på det hela taget mycket enkelt då Malmös gröna stadsbussar stannar precis utanför. Flera av stadens cykelbanor passerar också här. Har du mycket utrustning och behöver anlända i bil, är det heller inget problem då Kockum fritid har en generös parkering alldeles utanför den välplacerade huvudingången med tillhörande reception.

Kockums fritid – skridskor, gym och squash, du väljer själv

Kockums fritid samlar en lång rad mycket populära fritidsaktiviteter under ett och samma tak. Här kan du bland annat åka skridskor i en väl tilltagen ishall. Skridskor brukar vara en dyr aktivitet idag. De flesta vet till exempel hur dyrt det är att låta barnen gå på ishockeyträning. Men pris för att åka skridskor på Kockums Fritid är relativt lågt.

Utöver att åka skridskor finns det en rad andra aktiviteter att ägna sig åt här. Du kan till exempel besöka anläggningens stora, ljusa och mycket fräscha gym. Öppettider för gym och tillhörande omklädningsrum är desamma som anläggningens generella öppettider. Du kan även välja att spela badminton, en krävande stund squash eller varför inte prova på padel som blivit så populärt. Här finns något för varje smak och inriktning. Hit kan ni komma som familj och var och en kan utföra sin favoritaktivitet.

Håll ditt företagsevent eller din konferens på Kockums Fritid

Kockums fritid har också anpassat sin anläggning för att passa dig som företagare. Kanske vill du hålla en kick-off eller en konferens på Kockums Fritid? Kockums Fritid kan anordna konferenser på upp till 300 deltagare. Eftersom det finns en restaurang och ett välutrustat restaurangkök kan Kockums Fritid även ordna med mat och fika åt deltagarna, så att ni kan fokusera fullt ut på skälen till att ni kommit till Kockums Fritid. 

I och med att det är lätt och smidigt att parkera utanför Kockums Fritidsanläggning så blir hela arrangemanget överskådligt och mycket smidigt. Parkeringen vid Kockums Fritid rymmer fler än 200 bilar.

Vill ni äta dagens rätt i samband med er konferens serveras den på vardagar mellan klockan elva och fjorton.

Det här kan du bland annat göra på Kockums Fritid

  • Bada i simhallen
  • Träna på det välutrustade gymmet
  • Åka skridskor
  • Prova badminton och padel
  • Äta dagens rätt eller fika
  • Hålla din konferens eller kick-off här

Överraska dina barn med kalas på Kockums Fritid!

Listan ovan ger en liten fingervisning av alla de aktiviteter du kan roa dig med under ditt besök. Kockums Fritid hjälper även till med att anordna barnkalas. Vilken härlig överraskning blir det inte för barnen att kombinera ett barnkalas med besök i Kockums Fritid ishall? Vill de hellre besöka en fin simhall har Kockum Fritid även det. Begränsningarna är få och möjligheterna till roliga aktiviteter i det närmaste oändliga.

Med tanke på att barn i dag tillbringar mer och mer tid stillasittande bakom datorer och med spel och liknande är detta ett både sunt och roligt alternativ för dina barn och deras kompisar. Så nästa gång det är dags att planera ett barnkalas, ha Kockums Fritid i åtanke. Här hittar du mängder av roliga aktiviteter för både stor och liten, smidigt samlat under ett enda tak, centralt placerat i Malmö.

0 Shares:
You May Also Like